Keuringsinstituten Alfabethisch


health check.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Keuringsinstituten Alfabethisch
Justus Medisch Centrum
Justus Medisch Centrum
http://www.justus.nl/

Ivex
Ivex heeft ruim 10 jaar ervaring in de aanpak van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid, zowel op individueel als op organisatieniveau. onze formule heeft zich bewezen: u de regie, wij de expertise.
http://www.ivex.nl/

Keulen Kliniek
Keulen Kliniek
http://www.keulenkliniek.nl/

KLM Health Services
KLM Health Services
http://www.klmhealthservices.nl/

Medicheck
Medicheck
http://www.medicheck.nl/

Intermezzo
Intermezzo medische keuringen is een onafhankelijk instituut dat gespecialiseerd is in het verrichten van alle soorten medisch onderzoek. die doen wij voor verzekeringsmaatschappijen, bedrijven en particulieren
http://www.medische-keuringen.nl/

Instituur Kranenborg
Instituut kranenburg is een full service bureau dat bedrijven en particulieren helpt de belastbaarheid te optimaliseren, om daarmee het verzuim structureel te verlagen en beheersbaar te houden. om dit streven naar welzijn te realiseren biedt instituut kranenburg efficiŽnte en medisch verantwoorde preventie- en reÔntegratieprogramma's. whiplash, rugklacht, rugklachten, rugpijn, rugklacht, lage rugklachten, casemanagement, rugschool, case management, rugscholen, rug school, burnoutprogramma's, burnoutprogramma, burnout programma, gezondheidsvoorlichting, letselschade, arbo advies, rsi preventie, manuele therapie, verzuimmanagement, verzuimbeleid, sportfysiotherapie, reintegratie, reintergratie, verzuim preventie, psychische belasting, rsi revalidatie, chronische pijn, fysieke belasting, ziekteverzuim preventie, medisch advies, medische keuring, verzuimpreventie, werkplek onderzoek, preventie aanpak rsi, chronische rugpijn, fysieke veiligheid, fysieke trainingen, gezondheidsklachten, lichamelijke klacht, rugklachten bestrijding, lage rugklacht, burnout aanpak, ergonomisch werken, fysieke gezondheid, arbeidsmarkt herintreders, integrale zorg
http://www.ikhealthmanagement.nl/

Total Body Scan
Privatescan Total Body Scan Marktleider in preventief medische onderzoeken. De Total Body Scan
http://www.privatescan.nl

APK Apeldoorn
Welkom bij alpha preventie keuringen
http://www.apkapeldoorn.nl/

EHM
Executive health management is een organisatie die gericht is op gezondheidsbegeleiding en preventief medisch onderzoek van topmanagers.
http://www.ehm.nl/

Encare
Encare
http://www.encare.nl/

Medimark
Medimark geneeskundig diagnostisch centrum biedt een keur aan keuringen aan. onze professionele en deskundige keuringsartsen, bieden flexibele maatoplossingen voor iedere werkgever, zoals algemene keuringen, arbokeuringen, sportkeuringen, verzekeringskeuringen en ook zeevaartkeuringen. bij onze vestigingen verspreid door het hele land kunt u terecht voor een deskundige en objectieve aanpak.
http://www.medimark.nl/

Mediplus
De officiŽle site van mediplus nederland
http://www.mediplus.nl/

Prescan
Prescan
http://www.prescan.nl/

Salude Groep
Salude Groep
http://www.saludegroep.nl/

Sanamed
Sanamed is er voor bedrijven en particulieren, werkgevers en werknemers, jong en oud, mannen en vrouwen. voor mensen met een stressvolle baan, maar ook voor mensen die een hypotheekkeuring nodig hebben. kortom; sanamed is er voor iedereen die een (preventief) medisch onderzoek of keuring wil laten uitvoeren in een prettige sfeer. sanamed werkt met name voor u! maar ook voor verzekeringsmaatschappijen, arbo-diensten, intermediairs (zoals makelaars en hypotheek-verstrekkers) en bedrijven met hooggekwalificeerd personeel.
http://www.sanamed.nl/

Verhagen & Van der Laan
Fit vianennieuw lokaal initiatief in vianen. arbodienstverlening om de hoek met ondernemers gerichte visie. 
http://www.verhage-vanderlaan.nl/

Pre Meo
Premeo medische keuringen is een onafhankelijk instituut dat gespecialiseerd is in het verrichten van alle soorten medisch onderzoek. dit doen wij voor verzekeringsmaatschappijen, bedrijven en particulieren. ook bieden wij een oplossing voor het wegwerken van wachtlijsten voor mri onderzoeken voor ziekenhuizen.
http://www.premeo.nl/

Neomed
NeoMed is gespecialiseerd in medische keuringen en gezondheidsbevordering. Het bedrijf, dat sinds 1991 bestaat, werkt met een team van deskundigen bestaande uit artsen, inspanningsfysiologen, fysiotherapeuten, bewegingstechnologen en di?tisten. NeoMed verricht de volgende werkzaamheden, waarover u informatie vindt op deze site.
http://www.neomed.nl/

Mediprevent
Medi-prevent, onafhankelijk instituut voor preventief medisch onderzoek, medische keuringen, expertises en arbeidsreÔntegratie.
http://www.mediprevent.nl/

Medischekeuringen.com
Medischekeuringen.com
http://www.medischekeuringen.com/

Medisource
Medisource
http://www.medisource.nl/

Meditel
Meditel - een ced onderneming
http://www.meditel.nl/

ZenithMedical
ZenithMedical
http://www.zenithmedical.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 24 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy